Alavis Triple Blend: Recenzia

Ak vás bolia kĺby, potom bude najlepšie, keď si po ceste od lekára kúpite kvalitnú kĺbovú výživu. Jednou z tých lepších, ktorú si môžete dopriať ich Alavis Triple Blend. Ako však spoznať, či je pre vás lepšie Alavis pre kone, alebo Alavis pre ľudí? Na túto otázku si odpovieme v dnešnej recenzii.

Keď sa povie kĺbová výživa, veľa z nás si okamžite vybaví Alavis MSM, alebo nejakú inú z jeho radov, ktorú možno voľne kúpiť po internete aj v kamenných lekárňach. (Niekto si možno dokonca spomenie aj na televíznu reklamu, ktorú videl pred začiatkom seriálu, alebo svojho obľúbeného filmu.)

najsilnejsia klbova vyziva - porovnanie

🏆 Porovnanie: TOP 10 kĺbových preparátov

  • účinnosť jednotlivých prípravkov vo vzťahu ku kĺbom, kostiam a chrupavkám
  • aká kĺbová výživa je vhodná pre športovcov, seniorov a ťažké pracujúci
  • skúsenosti a spokojnosť s užívaním u ostatných ľudí
  • porovnanie cien za dennú dávku

naposledy aktualizované 04/2024

Málokto ale vie, že nie je Alavis ako Alavis. A dokonca ani Alavis Triple Blend. Väčšina jeho radov sa totiž podáva primárne zvieratám. (Najbežnejšie koňom, ale existuje aj Alavis pre psov.) Jeho zloženie je na prvý pohľad podobné prípravkom pre ľudí, takže sa medzi nami nájde dosť experimentátorov, ktorí ho skúšajú na vlastnej koži. Našťastie, Alavis pomerne nedávno prišiel na trh s kĺbovou výživou, ktorá je určená pre ľudí, takže už nemusíte riešiť divnú príchuť a správne prepočítavanie vašej dennej dávky.

alavis na klouby

Účinky Alavisu na kĺby

Alavis je cenený kvôli svojmu zloženiu, ktoré priaznivo pôsobia na:

  • Výživu chrupaviek a spojivových tkanív
  • Ochranu chrupaviek (dodáva im látky, ktoré sa v nich prirodzene nachádza)
  • Lepšiu využiteľnosť kolagénu
  • Normálne fungovanie chrupaviek

Tieto vlastnosti má ako klasický Alavis Triple Blend pre kone, tak Alavis Maxima Triple Blend, ktorý je určený pre ľudí.
Z toho vyplýva, že ak Alavis zaradíte do svojej každodennej rutiny, dodáte kĺbom presne to, čo potrebujú k svojmu správnemu fungovaniu. Tiež ním môžete citeľne zmierniť bolesti, ktoré sú spôsobené úrazy, deformáciami alebo niektorým z chronických ochorení kĺbov. (Artróza, reumatoidná artritída …)

Zloženie

Alavis Maxima Triple Blend (pre ľudí) obsahuje MSM, glukozamínsulfát, chondroitinsulfát, vitamín C, kolagén II. typu a kolagén I. typu. Z toho vyplýva, že ide o prípravok vysokej kvality, pretože v ňom nájdeme hneď niekoľko účinných látok, ktoré sa prirodzene dopĺňajú a zlepšujú svoju účinnosť.

Hodnotenie užívateľov

Čo na Alavis Maxima Triple Blend hovoria jeho dlhodobí užívatelia?

Trebárs to, že:

Alavis pre kone

Ako už bolo povedané, veľa našincov po celkom dlhú dobu užívalo Alavis Triple Blend, ktorý je určený pre kone. (Kôň má totiž aspoň približne podobnú veľkosť ako dospelý človek.) Rad ľudí ale táto skutočnosť od užívania odrádzala, pretože si neboli istí tým, či je pre nich bezpečný.

Čo sa týka účinných látok, tie sú veľmi podobné tým, ktoré nájdeme v ALAVIS pre ľudí. Medzi hlavné zložky patria glukozamínsulfát, chondroitinsulfát, MSM, kolagén I. typu, kolagén II. typu a vitamín C. (Iniciačná dávka pre človeka sa potom počíta 0,045 g x vaša hmotnosť v kg a udržiavacie 0,0225 g x vaša hmotnosť v kg.)

alavis pro koně

Myslite ale na to, že Alavis pre kone nemá pre človeka príliš dobrú chuť. Kone majú tiež iné trávenie než človek (čomu sú prispôsobené ostatné látky zloženia), takže vám môže spôsobiť zažívacie ťažkosti. Z toho dôvodu vám Alavis pre zvieratá rozhodne neodporúčame užívať.

Záver

Prípravky Alavis sú zárukou kvality. Na druhú stranu, veľa premýšľajte o tom, po ktorom preparátu siahnete. Aj keď vás môže lákať Alavis pre zvieratá, neriskujte a radšej si kúpte ten, ktorý je pre ľudí.

najsilnejsia klbova vyziva - porovnanie

🏆 Porovnanie: TOP 10 kĺbových preparátov

  • účinnosť jednotlivých prípravkov vo vzťahu ku kĺbom, kostiam a chrupavkám
  • aká kĺbová výživa je vhodná pre športovcov, seniorov a ťažké pracujúci
  • skúsenosti a spokojnosť s užívaním u ostatných ľudí
  • porovnanie cien za dennú dávku

naposledy aktualizované 04/2024

Vložiť komentár